hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

14/02/2021 Maurice Lacroix Masterpiece Embrace

Čas věnovaný společným tikáním dvou srdcí zaklesnutých do sebe u Masterpiece Embrace znamená opravdu velké vyznání! Když Maurice Lacroix poprvé přišli se zo...

15/01/2021 Maurice Lacroix Aikon Automatic Lady

Příjemným společníkem na každý den jsou švýcarské hodinky Aikon. Ani v dámské velikosti už kromě pohodlnějšího quartzu nechybí možnost pořídit hodinky s ži...

10/01/2021 Maurice Lacroix Eliros Rainbow

Rozzářete sebe a své zápěstí barevnými Elirosy Rainbow. Duhové hodinky vám každým pohledem vykouzlí dobrou náladu a úsměv na tváři. Barevně je sladí...

23/12/2020 DOČASNÉ UZAVŘENÍ PROVOZOVNY

Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády je prodejna hodinek a servis pro veřejnost od 27.12.2020 uzavřena. Provoz se řídí vládními nařízeními pro maloobcho...

18/12/2020 Maurice Lacorix Fiaba Moonphase

Máte-li chuť podtrhnout svou eleganci, šmrnc a pravou ženskost, sáhněte po hodinkách Fiaba od Maurice Lacroix. Z této modelové řady ženskost doslova sálá. Hodinky jsou hladce ob...

03/12/2020 Maurice Lacroix Aikon Mercury

Po neskutečném Roue Carrée nebo Mystery Second přichází Aikon Mercury a s ním i nová hra Maurice Lacroix s časem. Vlastní modul automatického strojku využívá změnu těži&...

09/04/2020 Limitovaná edice Aikon Camouflage

Maskování do městské džungle zajistí švýcarský chronograf Aikon Camouflage od Maurice Lacroix. Trendy vzor má tato krásná limitka mnohem odolnější díky PVD ...

08/04/2020 Limitovaná edice Aikon Automatic v národních barvách

Ač byl barevný záměr pro limitovanou edici Aikon chronograph pasovat zejména do módních trendů, atraktivní kombinace neuvěřitelně zapadla také do národních barev Česka i Slovenska. D&iacu...

03/04/2019 Maurice Lacroix Eliros s kartáčovaným číselníkem

Ručně kartáčovaný šedý číselník dodá jinak klasickým hodinkám luxusní vintage vzhled. Kartáčovaná plocha připomínající meteorit je lemován...

Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.