hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

19/07/2022 Aikon #Tide FIBA 3X3 Edition

Maurice Lacroix, jako „oficiální časomíra FIBA 3x3 World Tour" pro rok 2022 vydává 3 barevné basketbalové edice Aikon #Tide FIBA 3X3 Edition. Jednou z nich je AI2008-68YZ8-800-0 v modrožluté kombinaci. Quartzový model se silikonovým řemínkem ve 40...

19/07/2022 Pozvánka na FIBA 3x3 World Tour do Prahy 30.-31.7.2022

S potěšením oznamujeme, že značka Maurice Lacroix je „oficiální časomírou FIBA 3x3 World Tour" pro rok 2022. Praha bude, jako jedna ze 14 světových metropolí, dějištěm této atraktivní podívané o víkendu 30.7.- 31.7.2022. Vstup volný! V nejrychlejš...

16/05/2022 Maurice Lacroix Aikon #tide

Nejnovější řada Aikon #tide sdílí podobné atributy a kvality jako ostatní členové rodiny Aikon, je však vyrobená z uprecyklovaného plastu kombinovaného se skleněným vláknem. Tento materiál je dvakrát tvrdší než standardní plast, pětkrát odolnější ...

03/05/2022 Maurice Lacroix myslí na naši planetu

S barvami si značka Maurice Lacroix pohrála v nejnovější kolekci Aikon #tide. Je určena nové generaci, která cení udržitelnost materiálů, cenovou dostupnost a pozoruhodný styl. Aikon #tide právě přichází na trh. Kromě časomíry v zářivých barvách ...

01/05/2022 Maurice Lacroix Eliros Sunshine

Pozitivní a zářivé Eliros Sunshine potěší všechny milovníky designu a stylu životní pohody. Značka Maurice Lacroix dala tentokrát výrazný prostor dekadentním zlatým odstínům a zvolila pyramidální dekor, který třpyt hodinek zvýrazňuje. Zajímavá je...

Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.