hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

16/05/2022 Maurice Lacroix Aikon #tide

Nejnovější řada Aikon #tide sdílí podobné atributy a kvality jako ostatní členové rodiny Aikon, je však vyrobená z uprecyklovaného plastu kombinovaného se skleněným v...

03/05/2022 Maurice Lacroix myslí na naši planetu

S barvami si značka Maurice Lacroix pohrála v nejnovější kolekci Aikon #tide. Je určena nové generaci, která cení udržitelnost materiálů, cenovou dostupnost a pozoruhodný styl. Aikon #tide p...

01/05/2022 Maurice Lacroix Eliros Sunshine

Pozitivní a zářivé Eliros Sunshine potěší všechny milovníky designu a stylu životní pohody. Značka Maurice Lacroix dala tentokrát výrazný prostor dekadentním zlat&yac...

25/04/2022 Maurice Lacroix Venturer Bronze limited edition

Druhá limitovaná edice modelu Aikon Venturer v bronzu bude uvedena na trh v létě. Přijde pouze několik kusů z pětisetkusové edice, nejvyšší čas na rezervace! Švýcarské hodinky r...

21/04/2022 Maurice Lacroix Aikon Automatic bestseller

Bestseller Aikon Automatic je díky novým řemínkům a systému easy change ještě flexibilnější. Jedny hodinky tak můžete jednoduše měnit na různé styly podle příležitosti použit&iacut...

10/04/2022 MAHINDRA edition od Maurice Lacroix

Švýcarská manufaktura Maurice Lacroix je oficiální časomírou závodní stáje Mahindra Racing, jednoho ze zakládajících členů závodní série Formule ...

14/02/2021 Maurice Lacroix Masterpiece Embrace

Čas věnovaný společným tikáním dvou srdcí zaklesnutých do sebe u Masterpiece Embrace znamená opravdu velké vyznání! Když Maurice Lacroix poprvé přišli se zo...

15/01/2021 Maurice Lacroix Aikon Automatic Lady

Příjemným společníkem na každý den jsou švýcarské hodinky Aikon. Ani v dámské velikosti už kromě pohodlnějšího quartzu nechybí možnost pořídit hodinky s ži...

10/01/2021 Maurice Lacroix Eliros Rainbow

Rozzářete sebe a své zápěstí barevnými Elirosy Rainbow. Duhové hodinky vám každým pohledem vykouzlí dobrou náladu a úsměv na tváři. Barevně je sladí...

Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.