hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

23/04/2018 FORTIS + ROLLING STONES ZDARMA

Při zakoupení hodinek Fortis získáte ZDARMA vstupenku na mega koncert ROLLING STONES 4.7.2018 v Praze a bezplatný vstup na čtyřdenní Oslavy 115. výročí HARLEY DAVIDSON v Praze 5.7. - 8.7.2018. <


05/04/2018 City campaign Maurice Lacroix

Aktuální kampaň Maurice Lacroix představuje nový životní styl, hodinky do běžného života, každého města.

Zobrazené hodinky pro něho i pro ni najedte složce AIKON.


04/04/2018 Masterpiece Square Wheel Retrograde nově v automatu!

Nejúspěšnější Masterpiece všech dob Roue Carrée, nebo chcete-li, Square wheel se dočkal pokračování. Světový unikát v podobě čtverce místo kola zobrazujícího s

01/04/2018 Nový automat Aikon od Maurice Lacroix

Aikon - legenda let 90., nová ikona současnosti! Svým specifickým designem pouzdra, které „drží" 6 párů symbolických paží, se jasně odlišuje od jiných hodinek. Přesto je

30/03/2018 Aikon Skeleton - automat s in house kalibrem Maurice Lacroix

Ikonická kolekce Aikon se specifickým zdobením lunety zaznamenala od svého představení obrovský úspěch. Maurice Lacroix běžné modely postupně doplňuje o výjimečné kousky!

Jed


27/03/2018 Masterpiece Rétrograde Calendar - novinka za fantastickou cenu

Řada mistrovských kousků se i letos rozrostla o nový Masterpiece.

Maurice Lacroix si jako specialista na retrográdní funkce nemohl nechat ujít další provedení. Tentokrát je v retrog


24/03/2018 Novinka - dámské hodinky s Měsíční fází

Fáze Měsíce skrývá mnohá tajemství a je opředená mystikou. Proto je ukazatel Měsíční fáze tak žádanou funkcí. Když je navíc zasezena do elegantního přeh

17/03/2018 Aikon chronograf nově také s automatickým strojkem!

Světovou premiéru letos zažil Aikon Chronograph Automatic! Sportovně elegantní automat s typickou originální lunetou, díky které jsou hodinky na zápěstí nepřehlédnutelné! Pouzdro s

05/03/2018 Aikon Bronze Limited Edition pro sběratele

Vintage vlna a limitovaný počet kusů je velkým lákadlem pro sběratele! Letos se představuje druhý model Aikon Bronze od Maurice Lacroix do sbírky.

Tentokrát je tónovaný číseln&iacu


Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.