hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

24/05/2017 Shockmaster od CAT - pánské hodinky v army stylu

Taky jste si všimli, jak letí army styl? Outfit se dá dobře doplnit i pěknými hodinkami. Na trhu je třeba horká novinka Shockmaster od CAT.

Nový model je praktický a moderní zárove


10/05/2017 Maurice Lacroix partnerem Czech PGA Tour 2017

Již za pár dní odstartuje prvním turnajem na Austerlitz letošní Czech PGA Tour a Maurice Lacroix je u toho!

Švýcarské hodinky Maurice Lacroix jsou letošním partner


03/05/2017 Dámské hodinky Maurice Lacroix Fiaba Round 36 mm

Letos Maurice Lacroix opravdu hodně myslel na ženy. Obohatil hned několik kolekcí o nové modely. Rozšíření se dočkala i výhradně dámská řada FIABA Round, která se vyznačuje krá


20/04/2017 Les Classiques Moonphase Maurice Lacroix

Elegantní hodinky poutají na ruce pozornost vždy. Ovšem čtyřručka Les Classiques s měsíční fází přitahuje pohledy jako magnet. Modré provedení měsíční fáze barev


13/04/2017 Aikon chronographe pánské hodinky Maurice Lacroix

Modrá je dobrá! A že ji Maurice Lacroix umí opravdu dobře se můžete přesvědčit u ikonických švýcarských hodinek AIKON.

AIKON Chronographe je sladěný do posledního detailu


02/02/2017 Eliros - Valentýnská edice Maurice Lacroix

Eliros Valentine´s day Limited edition

Forever Love. Kdo by si ji nepřál? Pravou lásku lze vyjádřit i symbolicky časem v podobě elegantních švýcarských hodinek Maurice Lacr


03/01/2017 FORTIS Dorinier GMT

Dvě legendy, dva světy, dva průkopníci. Je už přirozenou touhou usilovat o dokonalost a pokoušet se měnit zaběhnuté. Tak se píše historie. Fortis jako významný výrobce leteckých hodinek a

03/11/2016 Salon výjimečných hodinek Brno

Srdečně zveme všechny příznivce hodinek na jedinečnou výstavu do moravské metropole již tento víkend!

V Moravské galerii v Brně můžete ve dnech 4.- 5.11.2016 shlédnout výjimečn


02/09/2016 Fortis a Prague Harley Days 2.9. - 4.9.2016

Srdečně zveme na skvělou víkendovou akci nejen pro motorkáře. Již ode dneška – Prague Harley Days na Holešovickém výstavišti!

Rozhodně bude na co se koukat&helli


Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.