hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

03/11/2016 Salon výjimečných hodinek Brno

Srdečně zveme všechny příznivce hodinek na jedinečnou výstavu do moravské metropole již tento víkend!

V Moravské galerii v Brně můžete ve dnech 4.- 5.11.2016 shlédnout výjimečn


02/09/2016 Fortis a Prague Harley Days 2.9. - 4.9.2016

Srdečně zveme na skvělou víkendovou akci nejen pro motorkáře. Již ode dneška – Prague Harley Days na Holešovickém výstavišti!

Rozhodně bude na co se koukat&helli


10/08/2016 CENOVÝ TŘESK - MEGA VÝPRODEJ!

Poslední šance využít letní výprodej outletových dámských hodinek.

Všechny hodinky BETTY BARCLAY nyní za jednotnou cenu POUZE 1.000 Kč!!!


05/08/2016 Fortis Aeromaster Stealth Chronograph

To nejlepší z legendární řady B-42 posloužilo pro moderní pojetí klasických leteckých hodinek Fortis Aeromaster. Použití černého PVD na ocelové pouzdro o průměru 42 mm


26/07/2016 Eliros švýcarské hodinky s diamanty

Že jsou diamanty večné a jejich třpyt udělá z každé ženy bohyni a z každého muže toho nejlepšího na světě je známá věc. Na toto téma existuje nespočet příběhů a filmový


10/07/2016 Fortis Classic Cosmonauts Chronograph

Letošní novinky z řady Cosmonauts se stylově vrací ke slavnému předchůdci z roku 1994 - prvnímu automatickému chronografu ve vesmíru. Základní požadavek na dobrou čitelnost a přehlednost

02/07/2016 Fortis Flieger Professional Chronograph

Profesionálové požadují profesionální „nářadí", a proto se už od 80. let těší velké oblibě právě řada Flieger Professional.
Novinky letecké řady na

21/06/2016 Šance pro šikovné příznivce hodinek Maurice Lacroix

HLEDÁ SE ŠIKOVNÝ FOTBALISTA - ŹONGLÉR - ŠOUMEN!
Je libo nové hodinky nebo super víkend v Barceloně pro dva?

Zapojte se do soutěže Maurice Lacroix o lákavé ceny.&n


18/06/2016 FORTIS Cockpit Two

FORTIS vdechl nový život do designové klasiky. „Poplach v kokpitu" v dobrém slova smyslu způsobují oranžovo-červené indexy hodinek 704.21.19 Cockpit Two.

Věk velkých barevný


Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.