hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

09/04/2020 Limitovaná edice Aikon Camouflage

Maskování do městské džungle zajistí švýcarský chronograf Aikon Camouflage od Maurice Lacroix.

Trendy vzor má tato krásná limitka mnohem odolnější díky P


08/04/2020 Limitovaná edice Aikon Automatic v národních barvách

Ač byl barevný záměr pro limitovanou edici Aikon chronograph pasovat zejména do módních trendů, atraktivní kombinace neuvěřitelně zapadla také do národních barev Česka i Slovenska. D&iacu

03/04/2019 Maurice Lacroix Eliros s kartáčovaným číselníkem

Ručně kartáčovaný šedý číselník dodá jinak klasickým hodinkám luxusní vintage vzhled. Kartáčovaná plocha připomínající meteorit je lemován

12/02/2019 Maurice Lacroix s brilianty

Nadčasové dámské hodinky s brilianty za necelých 22.000 Kč? Ano, najdete v nabídce švýcarské značky Maurice Lacroix, a to hned v několika barevných provedeních. Výhodou kole

05/02/2019 Černý chronograf Eliros Maurice Lacorix

Řadu dostupných chronografů Maurice Lacroix rozšířila sportovně laděná verze v black provedení. Na své si tak přijdou příznivci neotřelého designu a PVD úpravy.

Číseln&iacut


23/04/2018 FORTIS + ROLLING STONES ZDARMA

Při zakoupení hodinek Fortis získáte ZDARMA vstupenku na mega koncert ROLLING STONES 4.7.2018 v Praze a bezplatný vstup na čtyřdenní Oslavy 115. výročí HARLEY DAVIDSON v Praze 5.7. - 8.7.2018. <


05/04/2018 City campaign Maurice Lacroix

Aktuální kampaň Maurice Lacroix představuje nový životní styl, hodinky do běžného života, každého města.

Zobrazené hodinky pro něho i pro ni najedte složce AIKON.


04/04/2018 Masterpiece Square Wheel Retrograde nově v automatu!

Nejúspěšnější Masterpiece všech dob Roue Carrée, nebo chcete-li, Square wheel se dočkal pokračování. Světový unikát v podobě čtverce místo kola zobrazujícího s

01/04/2018 Nový automat Aikon od Maurice Lacroix

Aikon - legenda let 90., nová ikona současnosti! Svým specifickým designem pouzdra, které „drží" 6 párů symbolických paží, se jasně odlišuje od jiných hodinek. Přesto je

Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.